Tarieven 2023

Doula begeleiding | Pakket 1200,-***

 

♡ Vrijblijvende kennismaking met jou en je partner bij jullie thuis.

 Drie voorbereidende sessie op de baring bij jullie thuis van ieder gemiddeld 2 uur. Sessie 1: verlangen. Sessie 2: steun. Sessie 3: compassie & ontspanning. 

Tips en een format voor het opstellen van jullie bevalwensen.

♡ Geregeld tussentijds contact per app of telefoon.

On call voor de bevalling vanaf week 37 totdat de baby is geboren.

Continue aanwezigheid bij de bevalling vanaf het moment dat jullie dat wensen.

Gratis gebruik van Elle Tens (natuurlijke pijnstilling).

Liefdevolle foto's / korte video's van de eerste momenten samen met jullie kindje (indien jullie het wensen en ik mijn handen vrij heb, kan ik tijdens de bevalling foto's maken).

♡ Een nagesprek in  de kraamtijd.

Alle (onbewerkte) foto's/ korte video's van de baring en geboorte via WeTransfer.

Een handgemaakt kraamcadeau van oma Yvonne.

Wanneer je dit pakket koopt, kom je niet voor verrassingen te staan. De totaalprijs is "all-in". Ik reken geen reis- en parkeerkosten.

 

Heb je een last minute vraag om doula begeleiding? Ik kijk graag wat ik voor jullie kan betekenen. Jullie zijn heel welkom om contact op te nemen!

 


Willen jullie een geboorteverhaal ontvangen, met een weergave van de sfeer, het verloop van de geboorte en enkele quotes? Dat kan voor een meerprijs van 100 euro. Het is een tekst document, zonder foto's.

Extra optie: wens je een sluitingsritueel aan het einde van de kraamtijd? Duur 1,5 á 2 uur, prijs €180-,

 

 

* Vanwege mijn registratie als lichaamsgericht therapeut, hoef ik geen BTW te heffen.           Ik zal je vragen om mijn privacydocument te tekenen en in te stemmen via een   samenwerkingsovereenkomst.

** Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt mogelijk een gedeelte van de kosten vergoed. Wil je weten of dat voor jou geldt? Vraag gerust een voorbeeld factuur op met hierin alle gegevens om te informeren bij je zorgverzekeraar.

*** De betalingen wordt verdeeld in termijnen.

 


Doula begeleiding bij een verliesgeboorte & rouw

Pakket 999,-***

 

 

We maken het pakket samen op maat aan de hand van jullie situatie en behoeften. Dit is het voorbeeld:

Vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis (of bij spoed via videobellen/ telefoon) / voorbereiding op de bevalling.

Indien er tijd is, een sessie ter voorbereiding op de baring (indien er geen tijd is, kan deze sessie worden ingezet na de uitvaart)

Tussentijds contact per app of telefoon.

Continue aanwezigheid bij de bevalling wanneer deze op gang komt.

Liefdevolle foto's / korte video's van de eerste momenten samen met jullie kindje (indien jullie het wensen en ik mijn handen vrij heb, kan ik tijdens de bevalling foto's maken)

Een gesprek twee tot zes weken na de bevalling

Twee begeleidingsgesprekken bij verlies.

 

Indien jullie een kindje verliezen na 22 weken zwangerschap, worden 5 gesprekken vergoed vanuit een overheidssubsidie die beschikbaar is via het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Voor de aanvraag en declaraties hiervan hoeven jullie niets te regelen. Als je een doulapakket afneemt, betekent het dat ongeveer de helft van de totaalprijs voor vergoeding in aanmerking komt.

 

Het is mogelijk om losse sessies af te nemen (€90,- per sessie). Bij rouw vinden de gesprekken plaats in mijn praktijkruimte. Hebben jullie net slecht nieuws ontvangen of ben je fysiek nog niet mobiel na de baring? Dan kan ik bij je thuis komen.


 

Losse sessies bij geboortetrauma - somatic experiencing

 ◇ Losse sessie van 60 min. €80,- (indien je aanvullend verzekerd bent, wordt mogelijk                een gedeelte van de kosten vergoed. Deze sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte.